άσπρη κρυστάλλινη σκόνη μελαμινών 1.821G/Ml Hexahydroxy μεθυλική

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Hexamethylol melamine
Ποσότητα παραγγελίας min 1T
Τιμή RMB 10,000 - 20,000 million Yuan/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες 500kg/bag ή 25kg/bag
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 1000T το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Εμφάνιση Άσπρη κρυστάλλινη κόκκοι ή σκόνη Σημείο τήξης 163°C σε 164°C
Πυκνότητα 1,821 g/ml Σημείο βρασμού 1,821 g/ml
Σημείο ανάφλεξης 306.27582°C
Υψηλό φως

Άσπρη κρυστάλλινη σκόνη Hexahydroxy

,

Μεθυλική μελαμίνη Hexahydroxy

,

Μεθυλικός άσπρος κρυστάλλινος μελαμινών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Το Hexahydroxy είναι άσπρη ένα κρυστάλλινο ή μια σκόνη που χρησιμοποιείται στην παραγωγή των κολλών Α υψηλής επίδοσης

 

Συνώνυμα: 2,4,6 tris (dihydroxymethylamino) - 1,3,5-τριαζίνη, επίσης γνωστή ως 2,4,6 τρι (Ν, ν
dihydroxymethylamino) - 1,3,5-τριαζίνη επίσης γνωστός ως 2,4,6 τρι (Ν, ν-Dihydroxymethylamino) - 1,3,5-τριαζίνη
Μοριακός τύπος: C9H18N6O6 μοριακό βάρος: 306.27582
Σημείο τήξης: 163°C~164°C
Πυκνότητα: 1,821 g/ml
Σημείο βρασμού: 1,821 g/ml
Σημείο ανάφλεξης: 306.27582°C
Δείκτης διάθλασης: 1,182
Εμφάνιση και εμφάνιση ιδιοτήτων: Άσπρη κρυστάλλινη κόκκοι ή σκόνη
Σύνθεση: Κρυσταλλωμένος, σε φυγοκέντρωση και ξηρός από την αντίδραση της μελαμίνης και της υπερβολικής φορμαλδεΰδης
Χρήσεις: Χρησιμοποιημένοι στην παραγωγή των κολλών Α υψηλής επίδοσης, οι μεσάζοντες για το RA κολλών, αιθεροποίησαν τις αμινο ρητίνες, τους τελειώνοντας πράκτορες ενδυμάτων, τα σύνθετα υψηλής επίδοσης και τις προς τα κάτω λεπτές χημικές ουσίες, τους ντύνοντας τελειώνοντας πράκτορες, τα σύνθετα υλικά υψηλής επίδοσης και την επεξεργασία των προς τα κάτω λεπτών χημικών ουσιών τους.

 

comoany πληροφορίες

Το Jianfeng Haokang έχει ένα καλό σχεδιάγραμμα της κυκλικής αλυσίδας βιομηχανίας οικονομίας, και είναι μια εξοικονόμηση ενέργειας και ευνοϊκή για το περιβάλλον επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να πραγματοποιήσουν την αυτοπρομήθεια του ατμού και την πλήρη ανακύκλωση του απόβλητου ύδατος παραγωγής και των αποβλήτων. Η επιχείρηση έχει αναλάβει τέσσερα σημαντικά προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας σε Chongqing και τα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς. Η ασημένια μεθόδου τεχνολογική διαδικασία συγκέντρωσης φορμαλδεΰδης υψηλή, η τεχνολογική διαδικασία και η υψηλής θερμοκρασίας δευτεροβάθμια etherification τεχνολογική διαδικασία της αιθεροποιημένης ρητίνης αμινών μελιού όλες κύκλων hexahydroxymethyldifferentiation αναπτύσσονται ανεξάρτητα από την επιχείρηση και είναι στο παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο.

πληροφορίες προϊόντων

Η ρητίνη μελαμινών Hexahydroxymethyl έχει τις άριστες ιδιότητες, όχι μόνο από την άποψη της συνδέοντας δύναμης, του νερού, της θερμότητας και της χημικής αντίστασης, αλλά και από την άποψη άχρωμων, διαφανών, σκληρά και γδαρσίματος ανθεκτικά θεραπεύοντας προϊόντα και ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Το επεξεργασμένο προϊόν είναι άχρωμο, διαφανές, σκληρά και ένδυση - ανθεκτική, και έχει τις καλές ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Επομένως, οι ρητίνες μελαμινών χρησιμοποιούνται στα υλικά σχήματος, πλαστικό που επομένως χρησιμοποιείται με διαμόρφωση των υλικών, των πλαστικών διακοσμητικών επιτροπών, των βιομηχανικών φύλλων πλαστικού, των επιστρωμάτων, της λήξης υφάσματος, της επεξεργασίας εγγράφου, κόλλες και για την παραγωγή του υπαίθριων κοντραπλακέ και των φύλλων πλαστικού. Επομένως χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών όπως τα υλικά σχήματος, οι πλαστικές διακοσμητικές επιτροπές, τα βιομηχανικά φύλλα πλαστικού, τα επιστρώματα, η λήξη υφάσματος, η επεξεργασία εγγράφου, κόλλες και για την παραγωγή του υπαίθριων κοντραπλακέ και των φύλλων πλαστικού. Η προσθήκη της μελαμίνης hexahydroxymethyl urea-formaldehyde κολλά την αντίσταση ύδατος urea-formaldehyde της κόλλας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Η πλειοψηφία των εργοστασίων κοντραπλακέ προσθέτει μια σκόνη προκειμένου να παραταθεί η ζωή της κόλλας και για να αυξήσει το ρυθμό αύξησης.

 

άσπρη κρυστάλλινη σκόνη μελαμινών 1.821G/Ml Hexahydroxy μεθυλική 0άσπρη κρυστάλλινη σκόνη μελαμινών 1.821G/Ml Hexahydroxy μεθυλική 1