Η ηλεκτρική μελαμίνη 25kg Hexamethylol μόνωσης κονιοποιεί διαφανή

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Hexamethylol melamine
Ποσότητα παραγγελίας min 1T
Τιμή RMB 10,000 - 20,000 million Yuan/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες 500kg/bag ή 25kg/bag
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 1000T το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υψηλό φως

Ηλεκτρική μελαμίνη Hexamethylol μόνωσης

,

Διαφανής μελαμίνη Hexamethylol

,

Σκόνη μελαμινών 25kg Hexamethylol

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Τα επεξεργασμένα προϊόντα HTMA είναι άχρωμα, διαφανή, ανθεκτικά και έχουν τις καλές ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης.

λεπτομέρειες επιχείρησης

Το Jianfeng Haokang έχει ένα καλό σχεδιάγραμμα της κυκλικής αλυσίδας βιομηχανίας οικονομίας, και είναι μια εξοικονόμηση ενέργειας και ευνοϊκή για το περιβάλλον επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που μπορούν να πραγματοποιήσουν την αυτοπρομήθεια του ατμού και την πλήρη ανακύκλωση του απόβλητου ύδατος παραγωγής και των αποβλήτων. Η επιχείρηση έχει αναλάβει τέσσερα σημαντικά προγράμματα επιστήμης και τεχνολογίας σε Chongqing και τα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς. Η ασημένια μεθόδου τεχνολογική διαδικασία συγκέντρωσης φορμαλδεΰδης υψηλή, η τεχνολογική διαδικασία και η υψηλής θερμοκρασίας δευτεροβάθμια etherification τεχνολογική διαδικασία της αιθεροποιημένης ρητίνης αμινών μελιού όλες κύκλων hexahydroxymethyldifferentiation αναπτύσσονται ανεξάρτητα από την επιχείρηση και είναι στο παγκόσμιο προηγμένο επίπεδο.

λεπτομέρειες προϊόντων

Σύνθεση: παραχθείς από την αντίδραση της μελαμίνης και της υπερβολικής φορμαλδεΰδης, κρυστάλλωση, φυγοκεντρικότητα και ξήρανση.

Χρήσεις. Χρησιμοποιημένοι στην παραγωγή της υψηλής επίδοσης συγκολλητικό Α, οι μεσάζοντες για το συγκολλητικό RA, αιθεροποίησαν τις αμινο ρητίνες, τους ντύνοντας τελειώνοντας πράκτορες, τα σύνθετα υλικά υψηλής επίδοσης και την επεξεργασία των προς τα κάτω λεπτών χημικών ουσιών τους.

Οι ρητίνες μελαμινών Hexahydroxymethyl έχουν τις άριστες ιδιότητες, όχι μόνο από την άποψη της συγκολλητικής δύναμης, του νερού, της θερμότητας και της χημικής αντίστασης, αλλά και από την άποψη άχρωμων, διαφανών, σκληρά και γδαρσίματος ανθεκτικά θεραπεύοντας προϊόντα και ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Το επεξεργασμένο προϊόν είναι άχρωμο, διαφανές, σκληρά και ένδυση - ανθεκτική, και έχει τις καλές ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Επομένως, οι ρητίνες μελαμινών χρησιμοποιούνται στα υλικά σχήματος, τα πλαστικά διακοσμητικά φύλλα και τα βιομηχανικά φύλλα πλαστικού. Επομένως χρησιμοποιείται με διαμόρφωση των υλικών, των πλαστικών διακοσμητικών επιτροπών, των βιομηχανικών φύλλων πλαστικού, των επιστρωμάτων, της λήξης υφάσματος, της επεξεργασίας εγγράφου, κόλλες και για την παραγωγή του υπαίθριων κοντραπλακέ και των φύλλων πλαστικού. Επομένως χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών όπως η διαμόρφωση των υλικών, των πλαστικών διακοσμητικών επιτροπών, των βιομηχανικών φύλλων πλαστικού, των επιστρωμάτων, της λήξης υφάσματος, της επεξεργασίας εγγράφου, κόλλες και για την παραγωγή του υπαίθριων κοντραπλακέ και των φύλλων πλαστικού. Η προσθήκη της μελαμίνης hexahydroxymethyl urea-formaldehyde κολλά την αντίσταση ύδατος urea-formaldehyde της κόλλας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Η πλειοψηφία των εργοστασίων κοντραπλακέ προσθέτει μια σκόνη προκειμένου να παραταθεί η ζωή της κόλλας και για να αυξήσει το ρυθμό αύξησης.

Η ηλεκτρική μελαμίνη 25kg Hexamethylol μόνωσης κονιοποιεί διαφανή 0Η ηλεκτρική μελαμίνη 25kg Hexamethylol μόνωσης κονιοποιεί διαφανή 1

Η ηλεκτρική μελαμίνη 25kg Hexamethylol μόνωσης κονιοποιεί διαφανή 2