Άχρωμη υψηλή συνδέοντας δύναμη σκονών ρητίνης μελαμινών HTMA Trimethylol

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Hexamethylol melamine
Ποσότητα παραγγελίας min 1T
Τιμή RMB 10,000 - 20,000 million Yuan/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες 500kg/bag ή 25kg/bag
Χρόνος παράδοσης 5-8 ημέρα εργασίας
Όροι πληρωμής L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 1000T το μήνα

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υψηλό φως

Μελαμίνη HTMA Trimethylol

,

Σκόνη ρητίνης μελαμινών Trimethylol

,

Άχρωμη σκόνη ρητίνης μελαμινών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Μελαμίνη Hexamethylol με τις άριστες ιδιότητες, την υψηλή συνδέοντας δύναμη, το νερό, τη θερμότητα, και τις χημικές προμήθειες

Σύνθεση: παραχθείς από την αντίδραση της μελαμίνης και της υπερβολικής φορμαλδεΰδης, κρυστάλλωση, φυγοκεντρικότητα και ξήρανση.

Χρήσεις. Χρησιμοποιημένοι στην παραγωγή της υψηλής επίδοσης συγκολλητικό Α, οι μεσάζοντες για το συγκολλητικό RA, αιθεροποίησαν τις αμινο ρητίνες, τους ντύνοντας τελειώνοντας πράκτορες, τα σύνθετα υλικά υψηλής επίδοσης και την επεξεργασία των προς τα κάτω λεπτών χημικών ουσιών τους.

Οι ρητίνες μελαμινών Hexahydroxymethyl έχουν τις άριστες ιδιότητες, όχι μόνο από την άποψη της συγκολλητικής δύναμης, του νερού, της θερμότητας και της χημικής αντίστασης, αλλά και από την άποψη άχρωμων, διαφανών, σκληρά και γδαρσίματος ανθεκτικά θεραπεύοντας προϊόντα και ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Το επεξεργασμένο προϊόν είναι άχρωμο, διαφανές, σκληρά και ένδυση - ανθεκτική, και έχει τις καλές ηλεκτρικές ιδιότητες μόνωσης. Επομένως, οι ρητίνες μελαμινών χρησιμοποιούνται στα υλικά σχήματος, τα πλαστικά διακοσμητικά φύλλα και τα βιομηχανικά φύλλα πλαστικού. Επομένως χρησιμοποιείται με διαμόρφωση των υλικών, των πλαστικών διακοσμητικών επιτροπών, των βιομηχανικών φύλλων πλαστικού, των επιστρωμάτων, της λήξης υφάσματος, της επεξεργασίας εγγράφου, κόλλες και για την παραγωγή του υπαίθριων κοντραπλακέ και των φύλλων πλαστικού. Επομένως χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών όπως η διαμόρφωση των υλικών, των πλαστικών διακοσμητικών επιτροπών, των βιομηχανικών φύλλων πλαστικού, των επιστρωμάτων, της λήξης υφάσματος, της επεξεργασίας εγγράφου, κόλλες και για την παραγωγή του υπαίθριων κοντραπλακέ και των φύλλων πλαστικού. Η προσθήκη της μελαμίνης hexahydroxymethyl urea-formaldehyde κολλά την αντίσταση ύδατος urea-formaldehyde της κόλλας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Η πλειοψηφία των εργοστασίων κοντραπλακέ προσθέτει μια σκόνη προκειμένου να παραταθεί η ζωή της κόλλας και για να αυξήσει το ρυθμό αύξησης.

Άχρωμη υψηλή συνδέοντας δύναμη σκονών ρητίνης μελαμινών HTMA Trimethylol 0Άχρωμη υψηλή συνδέοντας δύναμη σκονών ρητίνης μελαμινών HTMA Trimethylol 1